Mondana valaki olyan tömegnövelő szereket nők részére, akik hízni szeretnének?
Nem szívesen mondok le a futásról.
Azt nem lehetne, hogy amit elégetek a pályán, annyival több energiát viszek be? Inkább eszek sokkal többet, mint hogy lemondjak a tájfutásról. Igyekszem folyton enni. Ma pl:Reggelire ettem 4 tojást, 2 szelet kenyeret, mellé sonkát. Buszon ettem 1 szendvicset, majd a suliban ettem 2 Hamburgert 1 melegszendvicset és még 3 szendvicset. Most ebédre ettem 1 tányér levest és egy nagytányérnyi vörösboros marhapörköltet. És most van 14 óra. Még akkor is igyekszem minnél többet enni, amikor nem vagyok éhes.
Gondolom így csak feljönnek a kilók, még ha futok is.
Nem, nem fognak, hiszen a futás annyi energiát éget el, hogy rendszeresen kiüríted a glikogénraktáraidat. Ennyi szeméttől, amit megeszel, simán híznál futás nélkül, lefolynál a székről.
Én inkább ezen változtatnék, mert ha egyszer valamiért abba kell hagynod a futást, nagyon kegyetlenül fogsz kinézni, ha ilyeneket eszel és nagyon nehéz lesz a visszaút.
1
Én odafigyelek arra, hogy mit eszek. Nem eszem szemetet. Nem iszok üdítőket, sőt még szénsavas vizet sem. Mindig megnézem, hogy mi van abban amit én megeszek.
2
Mostanában kezdtem el ennyit enni, mert szeretnék hízni. Amúgy régen fele ennyit ettem.
3
Ha kevesebbet futok az elég? Vagy az is kiüríti a szervezetemet?
Kenyeret eszel kenyérrel, hogyne lenne már szemét. Az, hogy mit raksz a kenyér közé, már másodlagos. Ha abbahagyod a futást, és hízol, az életben többet nem fogsz futni. El tudod képzelni, mekkora extra terhelést jelent az ízületeknek, csontoknak, izmoknak 20kg extra zsír cipelése?
Ha izomból jön fel ennyi, az más, hiszen van mögötte erő, bár a szívnek akkor is nehéz alkalmazkodnia. A zsírt is el kell látni vérrel, a szívnek megterhelő.
Ne akarj zsírt felszedni, ez nem így megy, hogy kipróbálom, hogy az milyen, mert nem lesz normális visszaút belőle, kinyúlik a bőröd ilyen hirtelen hízástól, tele leszel stria csíkokkal, ami nem tűnik el utána soha.
Már megvettem az új ruháimat
Szerintetek a teljes kiőrlésű és a rozs kenyér egészségtelen? Nem érdemes ebből hízni
Amúgy a hízásról nem szívesen mondanék le, mert most jelenleg nem érzem magam túl jól így ahogy most vagyok. Nem érzem magam elég nőiesnek. Egy kis súlyfölösleggel magabiztosabb lennék és szebbnek is látnám magam a tükörben. Edzeni meg rendszeresen fogok úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!