Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mondana valaki olyan tömegnöve...

Mondana valaki olyan tömegnövelő szereket nők részére, akik hízni szeretnének?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és 50kg 170cm magassághoz. Világ életemben sovány voltam és most próbálok hízni, de nehéz. Olyan tömegnövelő szerre lenne szükségem, ami nagyon erős, gyors és nem izomnak kéne, hanem zsírnak. Ár nem számít, csak az, hogy erős legyen, akár férfiaknak való is lehet, mert szeretném gyorsan elérni azt a súlyt amire vágyom.

2013. márc. 4. 16:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jó, de biztos nem minden tömegnövelőben van tartósítószer.
2013. márc. 6. 14:00
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen, a cukorban nincs. Ne törekedj zsírra, annak nincs értelme. Egészségtelen, és az utána következő fogyás még egészségtelenebb. A legjobb tömegnövelő a szénhidrát, de mozogj is mellé mindenképpen, mert a szivednek nagyon megterhelő lesz ilyen hirtelen gyarapodás.
2013. márc. 20. 15:52
 13/24 A kérdező kommentje:
Tájfutásra járok. Gondolom ez elég. Immunrendszerem is erős.
2013. márc. 20. 17:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Attól pont nem fog nőni a tömeged, az aerob sport, kiüríti a raktáraidat és aztán az izomnak a szükséges tápanyagokat önmagából kell pótolnia, abból hízás sose lesz. Tömegnövelő étrend kell és erőedzés, akkor nőhet a tömeged.
2013. márc. 20. 20:20
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem szívesen mondok le a futásról.

Azt nem lehetne, hogy amit elégetek a pályán, annyival több energiát viszek be? Inkább eszek sokkal többet, mint hogy lemondjak a tájfutásról. Igyekszem folyton enni. Ma pl:Reggelire ettem 4 tojást, 2 szelet kenyeret, mellé sonkát. Buszon ettem 1 szendvicset, majd a suliban ettem 2 Hamburgert 1 melegszendvicset és még 3 szendvicset. Most ebédre ettem 1 tányér levest és egy nagytányérnyi vörösboros marhapörköltet. És most van 14 óra. Még akkor is igyekszem minnél többet enni, amikor nem vagyok éhes.

Gondolom így csak feljönnek a kilók, még ha futok is.

2013. márc. 21. 14:15
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem, nem fognak, hiszen a futás annyi energiát éget el, hogy rendszeresen kiüríted a glikogénraktáraidat. Ennyi szeméttől, amit megeszel, simán híznál futás nélkül, lefolynál a székről.

Én inkább ezen változtatnék, mert ha egyszer valamiért abba kell hagynod a futást, nagyon kegyetlenül fogsz kinézni, ha ilyeneket eszel és nagyon nehéz lesz a visszaút.

2013. márc. 21. 14:32
 17/24 A kérdező kommentje:

1

Én odafigyelek arra, hogy mit eszek. Nem eszem szemetet. Nem iszok üdítőket, sőt még szénsavas vizet sem. Mindig megnézem, hogy mi van abban amit én megeszek.

2

Mostanában kezdtem el ennyit enni, mert szeretnék hízni. Amúgy régen fele ennyit ettem.

3

Ha kevesebbet futok az elég? Vagy az is kiüríti a szervezetemet?

2013. márc. 21. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ha így folytatod az evést érdemes lenne előre venni ruhákat, mert ki fogod hízni a mostaniakat. Kíváncsi lennék a méreteidre :D (mellbőség, derékbőség, csípő és comb)
2013. márc. 21. 16:34
 19/24 anonim ***** válasza:

Kenyeret eszel kenyérrel, hogyne lenne már szemét. Az, hogy mit raksz a kenyér közé, már másodlagos. Ha abbahagyod a futást, és hízol, az életben többet nem fogsz futni. El tudod képzelni, mekkora extra terhelést jelent az ízületeknek, csontoknak, izmoknak 20kg extra zsír cipelése?

Ha izomból jön fel ennyi, az más, hiszen van mögötte erő, bár a szívnek akkor is nehéz alkalmazkodnia. A zsírt is el kell látni vérrel, a szívnek megterhelő.

Ne akarj zsírt felszedni, ez nem így megy, hogy kipróbálom, hogy az milyen, mert nem lesz normális visszaút belőle, kinyúlik a bőröd ilyen hirtelen hízástól, tele leszel stria csíkokkal, ami nem tűnik el utána soha.

2013. márc. 21. 20:34
 20/24 A kérdező kommentje:

Már megvettem az új ruháimat

Szerintetek a teljes kiőrlésű és a rozs kenyér egészségtelen? Nem érdemes ebből hízni

Amúgy a hízásról nem szívesen mondanék le, mert most jelenleg nem érzem magam túl jól így ahogy most vagyok. Nem érzem magam elég nőiesnek. Egy kis súlyfölösleggel magabiztosabb lennék és szebbnek is látnám magam a tükörben. Edzeni meg rendszeresen fogok úgy is.

2013. márc. 22. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!