Mit ajánlotok puffadás ellen?
Puffadáson kívül nincs egyéb tünetem, pl hasmenés, székrekedés, szélgörcsök... De a puffadás állandósult az utóbbi hetekben.
Olvastam a témáról, úgyhogy amit kiemelnék:
nem iszom szénsavasat
sportolok heti 3-4szer, de sétálok is minden nap
jelenleg nem is stresszelek, épp egy nyugodtabb periódusomban vagyok
rendszeresen eszem, és próbálok egészségese, persze nem mondom, hogy soha nem ennék csokit, vagy rántott húst... de nem változott semmi az életmódomban az utóbi hónapokban. Épp végre elértem a normális testsúlyomat. (régen elég vékony voltam(
Van bármilyen alternatív gyógymód, amit bevethetnék, mielőtt orvoshoz megyek a panaszaimmal?
Már nem bírom, hogy nem tudom behúzni a hasam.. :S
Köszi,
23/L
fingás:D
ha van egyél, ha nincs vegyél és egyél meg egy egész befőtt cseresznyét:D úgy megmozgatja a beleket, hogy annak a rendje... ha nem működik, akkor legalább finom volt:)
A tested változik akkor is ha Te ugyan úgy eszel mint eddig..
Tejtermékek? Glutén? Hüvelyesek, burgonya?
Zöldségeket csípősen készítsd el, fokhagymával és vörös hagymával, gyömbérrel fűszerezd. Így ezek is kevésbé puffasztanak.
Egy csoki vagy egy rántott hús még nem okoz gondot, hacsak nem visel meg a panírban lévő glutén. Ami bárkit megviselne, tehát teljesen reális.
Gyógymód általában a tej-gluténmentes táplálkozás, bélfalat károsító lektinek csökkentésével. Ez pár nap alatt már segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!