Bélcsavarodás lehetséges?
Nos úgy kezdödött ez az egész már egy és fél hete nem voltam a Wc-n.
Illetve tegnap elött vettem be egy hashajtott és azután rá 2 órájára már rohantam ki a wc re hasmenéssel de ugye ez nem természetes széklet ürités,nem szedhetek mindig hashajtot.
Sokaktol halottam hogy a hosszú idejü székrekedés lehet a bélcsavarodás tüneteinek az egyike.
Ez valójában igaz? Mi a tünetei ennek a betegségnek?
Nagy bajom lehet hogy ha nem megyek el doktorhoz?
Táplálkozni egyébként rendesen eszek.
óó, ha bélcsavarodásod lenne, már rég a földön fentrengenél és nem mellesleg bérelzáródás miatt a szádon szarnál...
nemtudom mi bajod lehet, de ha valamit beteszel egy csőbe, és az alján nem jön ki, ott valami gázos... orvos, orvos, orvos!!!
Nem véletlenül hirdetik, hogy akinek ilyen gondja van, igyon meg egy normaflort, vagy naponta egy kefírt, vagy joghurtot. De vannak olyan kaják is, amik segítenek. Keress rá a neten. A bélcsavarodás meg valóban olyan fájdalmas, hogy te nem írkodnál itt semmit, hanem fetrengenél a földön.
"Táplálkozni egyébként rendesen eszek."
Na látod, pont ez az, ami nem igaz. Csak száraz kaját eszel azárt nem megy nyomi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!