Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kajaundor következik? Nem is...

Kajaundor következik? Nem is bánnám, de nem lenne hátulütő hatása? Nem enni csak táplákozni?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék elsősorban 162 cm és 62 kg vagyok. Legnagyobb gondom a kényszerevés, ha rámtör bármit megennék, csak rágjak. Így kezdtem kiválogatni alaposan, és rávilágítani a minőségibb kajákra. Ha tudatosan ülök le enni (nem úgy, hogy zabálok össze-vissza mident, anélkül, hogy arra gondolnék mikor laktam jól) akkor:

1. Tudom, hogy húsra lenne szükségem, de undorom tőle.Tejet sem tudom meginni, tujást sem bírom megenni.

Összességében az ilyen állati eredetű kajákat nem bírom (nem a szegény állatok história, hanem egyszerűen undorodom egy d*glött állattól)

2. Zöldség, gyömölcs lenne az étkezésem alapja. A fehérjét meg fehérjeporból bevinném.

3. Az a gondom, ha az a tudat, hogy reggelizni kell, mert az legfontosabb étkezés meg , hogy 4-5* kell enni egy nap engem kikészít. Emiatt nem bírok leállni a kajálással.

Táplálkozás az én szememben azt jelenti, hogy: enni MIKOR ÉHES VAGY, nem üres-kalóriákat, hanem olyat amit a szervezet könnyen emészt és a szervezetnek is szüksége van rá.

Mit gondoltok minderről?

2013. febr. 28. 20:13
 1/2 A kérdező kommentje:

Aztán mikor hallom, hogy a csoki mennyire egészséges, akkor az agyam dobom el. Kifelejtettem, hogy a lisztes cuccokat sem számítom én bele a táplálkozásba, semmi tészta, semmi mesterséges, megdolgozott cucc.

Átolvasva így az egészet kicsit érthetetlen, nem érződik a kérdésem lényege.

Összegezve:

Baj lehet egy ilyen táplálkozásból? Úgy érzem ez az egy dolog működne, hogy normálisan, zabálás nélkül éljem az életem, és fogyni is tudjak kicsit.

2013. febr. 28. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Zöldségen gyümölcsön el lehet élni. Simán. Legjobbak egyike.
2013. febr. 28. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!