Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan táplálkozzak egészséges...

Hogyan táplálkozzak egészségesen ha édesanyám főz rám?

Figyelt kérdés

Még nincs saját háztartásom, külön meg nem fog főzni rám, arra meg főleg nincs pénzünk hogy nekem mindenből mást vegyen. :( Tipikus magyaros kajákat eszünk ; főzelékeke, pörköltek, levesek stb.

Próbálok "becsempészni" jó szokásokat pl minden nap megeszek egy almát vagy valami más gyümölcsöt. (ez kb ugyis annyiban kerül mintha nasit vennék) megiszok majdnem 3 liter vizet. 1 pohár natúr joghrt is a szokásommá vált vagy akár kettő is.

szoktam salátát csinálni (jégsaláta, paradicsom, paprika, uborka, sonka, natúr joghurt)

De ez édeskevés. :/ Jó, mert ezek csak pár száz forintos kiadások és mégis többet érnek mint a nassolás. De arra lenék kiváncsi mit tudnék még tenni hogy főétkezés/vacsorám is egészséges legyen és ne kerüljön sok pénzbe? ugyonilyen pár száz forintos megolsádok érdekelnének mert ez még megoldható, de 1000-2000 foritokért nemtudok csirkemellet meg halakat venni :S

köszönöm a válaszokat előre is, remélem sokan irtok tippeket! :-)

2013. febr. 25. 14:06
 1/1 anonim ***** válasza:

A főzelék, leves tök egészséges. Nem tudom mi ezzel a baj.

Ha meg nincsenek egészségügyi gondjaid akkor a pörkölt is belefér néha. Egyed tészta nélkül, zöldséggel.

Vegyen anyukád teljes kiőrlésű lisztet, abból csináljon főzeléket, meg omega-3-as étolajat oszt csókolom. Kb pár száz forint plusz.

Nem kell erre rágörcsölni. Cukros sz@rokat ne egyél, de azt nem is írtad. Nagyon helyes.

2013. febr. 25. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!