Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek megéri, , kínlódni...

Szerintetek megéri, , kínlódni " a cukorbetegdiétával?

Figyelt kérdés
Elég sok cukrostól hallom,hogy diétáznak és mégis kialakul ilyen ,meg olyan szövődmény fiatalon.Gondolok elsősorban a sexuális funkciókra.HA karban tartja valaki magát,akkor is jönnek?
2013. febr. 22. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Tartsd be a diétát, mert:

- megvakulsz,

- elhalnak a végtagjaid, (nyissz -nyisz!);

- nem fogsz keménykedni a csajjal. (Húzni tudod, tolni nem).

- Ha EZ nem elég, romlik az agyad vérellátása is (hülyülsz),

stb...,

2013. febr. 22. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem. Ma a táplálkozástudományt inkompetens szerencsétlenek uralják..

A cukorbetegség fajtájától függően egy JÓL KEZELHETŐ, SŐT GYÓGYÍTHATÓ állapot. De nem cukorbetegdiétával.. mint ahogy egy adott betegségre is az orvos által felírt gyógyszer fog a legkevésbé gyógyulást hozni.. Így erre az állapotra sem a primitív, tudománytalan, már elnézést de idióta dietetikai étrend a megoldás.

Ellenben a paleolit táplálkozási elvek betartása következetesen GYÓGYULÁSHOZ vezet 2TD esetén, illetve a gyógyszer elhagyásához 1TD esetén. Nem kis dolog ez, mivel természetesen minden szövődményt megakadályoz, hiszen gyógyulásról írok.

2013. febr. 23. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. Hiszen vannak tanulmányok, ami szerint a génekben van, hogy jönnek e a szövődmények. Bár én már 6 éve csinálom, és tökéletesek az eredményeim.
2013. febr. 23. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 23. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
nagy ívben lakakálom a paleot
2013. febr. 23. 13:27
 6/8 A kérdező kommentje:
A diétától azért félek,de nagyon,mert akkor megvonom magam hasznos vitaminoktól és tápanyagoktól.Például nem lehet dinnyét enni,meg szőlőt csak kis mennyiségbe amiktől megtapasztaltam:szebb lesz a bőröm és a hajam.Tejet sem ihatok sokat ami meg tele van kálciummal ami erősíti a fogakat.Mit tegyek,hogy ne szenvedjek hiányt?
2013. febr. 23. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Most, a Lehetetlen Álmok Földjén járunk: A cukorbeteg már 6 éve szenved a betegségétől, és büszke magára, a gyógymódot pedig messziről elutasítja. Egy kutyától ez érthető irracionális viselkedés, egy majomtól már többet várunk, egy embertől.. talán meglepődhetnénk hogy miért ilyen suta, de biztos a társadalom hibája ez is.

Kérdező, Te is Álomföldön jársz, ugyanis amint az inzulinrezisztenciád rendbe jön, utána fogyaszthatsz gyümölcsöt is. Az pedig valami óriási lázálom, hogy majd a gyümölcsökből vagy a tejből fogsz hasznos tápanyagokhoz jutni.. képes vagy kiválasztani a megbetegítő élelmiszereket, és sajnálni hogy le kell mondani róluk?

Bakker, ha egészségesen fogsz enni, sokkal szebb lesz a bőröd, hajad mint ezelőtt. Ezt a tej-kalcium dolgot meg valami háromszoros hangsebességgel felejtsd el, mert hasonlatot sem tudok mondani rá akkora nagy butaság. Még hogy tej, mint kalciumforrás..

Ford Fairlane-t ismeritek? "Eszem f@szom megáll" na ez az az a téma ahol ez van!

2013. febr. 23. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
El se olvastam, nem érdekel ;) Ez az agresszív mód, ahogy kínálgatod a paleot, kb. senkit nem érdekel.
2013. febr. 23. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!