Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nőtt meg így az étvágyam?

Miért nőtt meg így az étvágyam?

Figyelt kérdés

Eddig alig ettem valamit, most hirtelen hatalmas étvágyam lett, meg tudnám enni az egész hűtőt...eddig egy szendvicset se tudtam megenni,most hármat is szerintem..

12/L

2013. febr. 21. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Most léptél bele abba a korba, amikor az ember hirtelen sokat nő. Teljesen normális ez egy ennyi idős fejlődő szervezetnél. Ha mozogsz is néha, nem kell félned az elhízástól és egészségesebb is lesz a növekedés, megerősödik a tested, könnyebben viseli a változást.

Nyugodtan egyél annyit, amennyi jólesik :)

2013. febr. 21. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert élő ember vagy, jellemzőnk hogy van étvágyunk.

Ne szendvicseket egyél, az hogy éhes vagy még nem ok arra hogy szenny kaját egyél.

Zöldségeket, húsokat, gyümölcsöket keress!

2013. febr. 22. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
valószínűleg sokat fogsz nőni
2013. febr. 23. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! most megnyugodtam :) 11:49! nem szendvicseket eszek, csak a suliba viszem azt magammal:)
2013. febr. 24. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!