Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Megállás nélkül egész nap...

Megállás nélkül egész nap eszek és mégis fogyok miért?

Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 40 kg:S akármit csinálok csak fogyok még jobban. voltam minden féle vizsgálaton de semmi bajom. esetleg hormon probléma lehet de annak az eredménye is meg lesz jövő héten. reggelt szalonnával kezdem és tölött káposztával fejezem be akor?

2013. febr. 20. 09:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát 19 vagyok és anyagiaggal nincsen problémám hál istennek... bármit eszek de semmi értelme :S A párom azt mondja igy jo vagyok neki de engem azért idegesít! ja és magas a koleszterinem is:) szoval ezt nem értem:)
2013. febr. 20. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:
TáplálákHARCmuves! A magas koleszterinszint rendben van? Jó dolog? Nem lehet hogy a túlzott zsír fogyasztás okozza?
2013. febr. 21. 17:02
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Hmm, általában rendben van.

A zsírfogyasztás nincs összefüggésben a koleszterinszintünkkel. Illetve, röhögve élnek egészségesen emberek magas koleszterinszinttel. A koleszterin-betegség összefüggés csak alapokon nem nyugszik, egyébként jó megtévesztő elmélet. Ilyen elméletekkel szépen el lehetett érni a mai egészségügyi helyzetet.. a lakosság nagyobbik része beteg, elhízott. Ez valakiknek nagy biznisz, sajna nem nekem.

2013. febr. 21. 21:44
 14/15 anonim válasza:

1 Izomban vagy zsírban szeretnél hízni?

2 Ha zsírban ajánlom a banánt a szénhidrát dús kajákat és a csokit, süteményt.

3 Ha izomban fuss+ aerobik edzés

4 Jó lenne ha írnál választ mert anélkül kicsit nehéz.

2013. febr. 26. 08:05
 15/15 A kérdező kommentje:
ZSÍRBAN:))) hát én mindenféle ennivalót megeszem nem vagyok válogatós, kivéve a palacsintát, meg a halászlét egyébként jöhet minden.
2013. febr. 26. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!