Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet bajom attól, hogy nem...

Lehet bajom attól, hogy nem eszek (sokat)?

Figyelt kérdés
Kb 2-3 hónapja valami oknál fogva egyáltalán nincs étvágyam, se nappal se éjjel. Naponta 1x nagy nehezen rábeszélem magam, akkor is csak keveset. Éhséget érzek, de egyszerűen nem birok enni, nem kívánok semmilyen ételt. Ettől esetleg lehet nagy probléma a későbbiekben? Eddig nem voltak nagyobb gondok, 6kg lefogyáson kívül, ami nem zavar mert amúgy is vékony vagyok. Ha ez mégis gondokhoz vezethet, mit tehetnék ellene? 21/F
2013. febr. 18. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet, a hosszantartó éhezéstől az embereknek bajuk szokott lenni... A testednek építenie kell a sejteket, energiát használsz, ezt tudnod kéne.

S mi az, hogy nem zavar, mert amúgy is vékony vagy? Ha vékony vagy, hamarabb halsz éhen/kerülsz veszélyes állapotba.

2013. febr. 18. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit tehetsz ellene:

Készíts kedvedre való ízesítésű párolt zöldségeket. Ez egy igen alap kaja, ezt van értelme is enni. Ha az étvágyad nem tér vissza megfelelően - ez lelki, pszichés okoktól kezdve sok minden lehet, ki kell vizsgálni mi a gond.

2013. febr. 18. 21:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm. Arra azért vigyázok, hogy ne haljak éhen, délután 1-2 óra körül egy szendvicset meg szoktam enni. Mást nem nagyon tudok..
2013. febr. 18. 21:28
 4/4 A kérdező kommentje:

2. komment:

Hogy érted, hogy "lelki, pszichés okok"? Mármint azért kérdezem, mert én alapjából mindig szomorú vagyok, tehát ez is közrejátszhat?

2013. febr. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!