Melyik a rosszabb? Ha sok zöld teát iszok, vagy ha minimálisat?
Figyelt kérdés
Kevés folyadékot iszok, ez mindig is így volt, gyerek korom óta. Napi fél-1 liter körül mozog. Ez a folyadék viszont mindig is tea volt és mostanában csak és kizárólag zöld tea, vagy főzött, vagy üveges Lipton/Nestea. Semmi mást nem iszok. A zöld tea viszont vízhajtó, ha megiszok egy-két decit, akkor utána fél órán belül háromszor megyek wc-re, holott eddig volt, hogy egy nap mentem összesen háromszor. Szóval ez a tea még a maradék vizet is kihajtja belőlem. Más viszont nem iszok meg, mert nem szeretem vagy nem kívánom, így inkább nem is iszok, csak zöld teát, de abból minimálisat.2013. febr. 16. 15:50
1/2 dieta válasza:
Az egy literrel még nem volna gond ,egy átlagos embernek durván két liter folyadékra van szűksége naponta. ebbe beszámít az ételekkel elfogyasztott folyadék is(leves,gyümölcsök,fölségfélék)de még a kenyérnek is van víztartalma.Ha étrend változtatás nélkül drasztikusan fogytál ,görcsölnek a végtagjaid cseréld le a teádat bár úgy sejtem ilyen problémáid nincsenek.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem szoktam levest enni, gyümölcsöt sem, ilyenkor télen átlagosan heti egy banán max., meg egy narancs vagy mandarin. Semmi bajom nincs amúgy, nem is fogytam, évek óta ugyanannyi a súlyom.
2013. febr. 17. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!