Hogyan lehetne hízni? Gyógyszer, étrend-kiegészítő vagy valamit tudtok ajánlani?
Előttem szólónak:
Kipróbáltam,és bejött :D
Párszor...Azthiszem 173-szer :)
Itt sokan ajánlják a béres cseppet C vitaminnal. Én kipróbáltam mindent. Nem segített. Az orvosom elküldött gasztroenterológiára (megint) persze nem mentem el. Előtte is túlzott gyomrosavam volt. Kaptam rá egy semmit nem érő gyógyszert (Quamatel). Nem oldotta meg a gondot. Szedtem pár hónapig 20 majd 40mg-os NoAcidot. Hát nem tudom igazából attól is ugyan úgy savas maradtam.
Enni eszek bőven, jó zsíros csokis lekváros cukros ételeket. Nem segít semmi. Jó lenne már valamit tényleg feltalálnának ami az emésztést helyre rakná és elinulna a hízás. Más megeszik napi 3 zsömlét és hízik. Én 4x kuzabálom őt és küzdök a 58-60 kiló közt. Ja és 183 cm magas vagyok 25 éves. 9 éve nem híztam semmit. Szerintem nem is fogok és hiába a túlzott táplálékbevitel = többet járok WC-re ennyi. Nem szívódik fel megfelelően.
Még egy olyan undorító kivizsgálás mint a gyomortükrözés nem fogok elmenni hogy megint megállíptsák gyomorsavas vagyok inkább dögöljek meg...
Pedig mondom régen 16-18 évesen is szedtem Bérest, ettem vitamint segédmunkáskodtam, szalonna csoki chips, kóla sütik napjába többször + főtt kaja. Nem segített.
Szerintem aki nem tud hízni pl én azon valami rohadt átok ül bármit megehetek nem fog segíteni sajna vannak ilyen emberek is.
Gyórogatás meg ilyesmit hagyjuk ezekt is műveltem vicc az egész. Kattog a csuklóm nyilalnak az ízületeim ha valamit megemelek (erőben bírnám mert szerintem piszok nagy súlyokat is meg tudok emelni) de nincs rajtam tartalék... Előbb hízni kéne hogy gyúrhassak.
Elkezdek gyúrogatni abból is legfeljebb fogyás lesz. Valemyik nap 61 kiló voltam kéthétig minden nap kéziztem 13 kilóval sokat. Lefogytam 58 ra.
Abba hagytam inkább. Megúntam.
Üdv.
Ez engem is érdekelne :/
18 éves lány vagyok 42 kilóval és az elmúlt két évben egyáltalán nem híztam hiába eszek többet mint a velem egyidősek többsége :(
Nekem a svédcseppet ajánlották ami olyan szinten be is vált, hogy megnőtt tőle az étvágyam kb 3 hét után, de utána jöttünk rá hogy nem az étvággyal, hanem a gyors anyagcserével van itt a probléma.. Minden esetre, akinek étvágya nincs, annak tudom ajánlani. Béres cseppet is sokáig szedtem, nekem annak nem volt haszna. Persze mindenkinél máshogy használ minden, azért érdemes lehet kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!