Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miket egyek, vagy miket ne...

Miket egyek, vagy miket ne egyek, hogy ne fingjak annyit?

Figyelt kérdés

Tényleg, nemtom miért sokat szoktam, az ágyban este is. Mi lesz, amikor lesz barátnőm, és együtt alszunk??? Szóval, tehetek vmit ellene?

Persze azt tudom, hogy a hüvelyes ételek (borsó, bab, zöldbab) azok gázosítanak. De van még más? Főzelékek? S mit egyek akkor?



2013. febr. 6. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:

A hüvelyesel...


ÉS a tejtermékek, gabonák. Ez rögtön elég sok kaja, ha belegondolsz.


Sőt, a zöldségek is, na de ott van a kérdés, hogy akkor mit egyél? Na most zöldséget például mindenképpen kell enni, mert ezekkel válthatod ki a gabonákat. De nem minden zöldség puffaszt, és a zöldségeket meg kell párolni, hát miért ennénk nyersen? Zsíron, fokhagymával, gyömbérrel kell elkészíteni, és máris emészthetőbbek lesznek még a puffasztó zöldségek is.


A gabonákon, tejtermékeken semmi sem segít, azok sz.ar kaják. Húsokat meg gondolom észrevetted, hogy jól emészted.

2013. febr. 7. 00:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Namost a tejtermékek puffasztanak? Minden zöldséget pároljak meg akkor zsírban, fokhagymával?? és gyömbér a végére? Bocs csak nem volt egyértelmű a válaszod.
2013. febr. 7. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:

A tej egy emészthetetlen, hormonokkal teli gennyes váladék, amit egy valami tud meginni (bár annak nagyon egészséges): az adott emlős állat csecsemője, borja..


Nem minden zöldséget. Egy saláta, paprika, paradicsom, hagyma nem igen fog puffasztani. De ha abból indulok ki, hogy egy ember nem akar elhízott, cukorbeteg gyógyszerfüggő kórháztöltelék lenni, akkor kenyér, tészta, rizs (stb.) helyett zöldséget eszik. Ez azt jelenti, hogy a fő étkezés zöldség (nyilván húsokkal).


Ennyi zöldséget értelmetlen nyersen megenni, a főételeket simán lehet főzni. A tésztát, a rizst is főve eszed. A zöldséget is el lehet ugyan így készíteni.


Hagymával, zsiradékkal, csípős fűszerezéssel, gyömbérrel (ezek mind az emésztést segítő fűszerek, illetve anyagok) hőkezelés után még a káposztás ételek, a paszternák sem fog puffasztani, vagy nem olyan erősen. Ha sok zöldséget eszel, akkor ez elég jó tanács. De ennél sokkal fontosabb hogy ne tömd ki magad gluténos, tejes sz.arokkal, na azok aztán tényleg megfingatják az embert. Nem mindenkit, az emésztés olyan dolog, hogy idővel romlik, főleg ha minden szir-szart összeeszik az ember. Ezért a zöldség és a hús, és ezért inkább párolva.

Ha reggelire nyers zöldséget eszel, nem az a lényeg, az csak egy étkezés.

2013. febr. 7. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
rendben, akkor próbálok így enni :) köszi
2013. febr. 14. 09:16
 5/5 MRockatansky válasza:
Csak kíváncsiságból: Megoldódott a dolog? Lett végül barátnőd akit elgázosíthatsz? :D
2021. febr. 21. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!