Hogyan fogyhatnák le?
Figyelt kérdés
sziasztok! leszeretnék fogyni de igen nehezen megy. most 68 kg vagyok 17évesen és szeretnék nyárra lefogyni mert elég sok felesleg van a hasamon...tornázok is de ugynézki ennyi nem elég és jó lenne max.10kg leadni nyárra vagy legalább hogy 60kg legyek, van valami tippetek tanácsotok, ami nektek is segített? mit nem szabad enni ha fogyni szeretnék?2013. febr. 6. 18:12
1/3 anonim válasza:
Mozogj mindennap ! Hány cm vagy? Vigyél be kevesebb kalóriát, mint amennyit elégetsz! 2-3 hét múlva észre veszed a változást, de ehhez kemény mozgás is kell ám:)
2/3 anonim válasza:
Nincs kóla
Nincs süti
Heti 3x futás, ha gyűlölöd, ha nem
5x keveset, ne 3x sokat egyél
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) 176cm vagyok, természetesen tornázok mert hátgerincferdülésem is van és arra külön kell tornáznom, de nem tudom hogy a futás jó e lenne ? :?
2013. febr. 19. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!