Szerintetek az normális, hogy anyósoméknál minden nap van kóla?
Nálunk is van kóla minden nap.
Minden nap ott vannak náluk a gyerekek? Ha nem, akkor mi a gond? Kérd meg őket, hogy nekik ne adjanak, ha ott vannak, vigyél nekik mást, amit tudnak inni, és meg van oldva. Mindenki azt tart a hűtőjében, amit akar, és azt iszik, amit akar.
Mondd, mitől volt a másik értelmesebb válasz?
Csak a tisztánlátás kedvéért. Talán mert inkább fogadra való volt?
Hidd el, elég sok családnál van napi szinten kóla otthon. Másnál meg fanta narancs, megint másnál meg több liter bor.
Szerintem is elég durva, hogy valaki állandóan kólát vedel. Párom nagyszüleinél is ez a szokás (elég sokan laknak egy rakáson), és persze majdnem mindeni cukorbeteg. Nagypapa is most halt meg a cukor miatt, de a kólát azt vedelni kell. Nehogy véletlen vizet vagy teát igyanak...
Arról nem is beszélve, hogy igen drága. A sok magyar rinyál, hogy nincs elég pénze, de naponta van pénz több liter kólára?..
Kérdező: Úgy sem lesznek ott állandóan a gyerekek. Ha párszor iszik, attól azért nem lesz baja. Otthon meg szépen ráneveled, hogy nem normális minden nap kólát inni.
Szuper! Akkor legközelebb írd oda, hogy csak olyanok véleményére vagy kíváncsi, akiké egyezik a tiéddel.
Biztos hasznos lesz a nézetek egyezőségét megbeszélni :D
énis láttam már ilyet, és én sem hittem el :D egyrészt, naponta meginni 2-3üveg márkás kólát a családnak, sokba kerül szerintem. én tuti nem költenék ilyenre. másrészt, fúúj, egészségtelen. de van aki ebben nő fel :D
nálunk max akkor van kóla, ha vendégeket várunk, de nem azért, mert "beosztjuk az élvezeteket", vagy ilyesmi, hanem mert nincs rá igény. szerencsére felénk nagyon jó a csapvíz, nem büdös, nem klóros, úgyhogy teljesen csapvízre vagyok szokva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!