A dietetikus fog adni étrendet?
Vagy ezt külön kérnem kell tőle?
(PM alulműködésem van,4 hónapja szedek gyógyszert.Kérdezte az endokrinológusom, hogy sikerült-e már fogyni, mondtam, hogy a diéta ellenére semmit.Szóval elküldött dietetikushoz.)
Nekem azzal hiába jön, hogy ne igyak cukros üdítőt, meg fehér lisztet, mert már a könyökömön jön ki, és nem segít.Gondolom ezeket a teljesen triviális dolgokat el fogja mondani, de a kérdés hogy ad-e, összeállít-e étrendet, vagy nekem kell kérni?Mit gondoltok?
Fog adni, a kérdés az hogy minek?
Az itthoni dietetika NEM tudja kezelni az állapotod. Ahogy a gyógyszerek is.. óriási hatékonyságuk lehet, ezt tapasztalod.
Egészséges, a PM-et megszüntető (a kiváltó okot megszüntető) táplálkozás kell az állapotodhoz. Komoly hit, hogy ebben a dietetikus segíteni fog.. de erre sokak kell még várni, mire megvalósul.
Viszont, ugye a segítség:
Jobbulást, sikeres fogyást! :)
Mert én általában naponta beszélek PM-es emberekkel, innen ismerem a dietetika közhelyeit, eredménytelenségét.
A gyógyszer segít, csak ritkán cél egész életen át szedni.
Igenis tud segíteni a dietetikus.Ez is tipikusan egy olyan betegség ahol a gyógyszer önmagában nem segítség,kell a megfelelő diéta is.
Menjél el nyugodtan, fog adni étrendet is,segíteni fog hogyan tudsz magadnak is összeállítani étrendet otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!