Tudna ajánlani valaki élőflőrás natur joghutot? Mármint ami tényleg élőflórás, és nincs tele adalékanyaggal,
A candida diéta alatt ezt elvileg szabad enni, de csak ha tényleg olyan amilyennek lennie kell. Ld fönt.
Túl szadi ez a diéta ahhoz, hogy hagyjam a rossz joghurt választással elrontani. (Nem fogyni akartam, de 2 hét alatt 4,5 kg ment le....Szinte alig lehet enni valamit. Ha ezt végigcsinálom, ne egy joghurttal rontsam el!)
Joghurtokban nemigazán láttam még adalékanyagot.
Viszont az érdemes elolvasni, hogy mennyi az adott joghurt szénhidráttartalma, mert van aminek picit magasabb.
Azért ne a legpocsékabbat, meg tesco gazdaságosat vegyél. Én laktózmenteset használok, mert a candida gombám mellé még laktóz és lisztérzékeny is vagyok. Remek kis trió.:D Csak hogy annyira ne gondold, hogy szadi a diéta, lehetne szadibb is. :D
Amúgy nem olyan szörnyű a candida diéta, bele lehet jönni egy idő után. Nekem a fogyás nagy vígasz. Életemben először nem kell az alakom miatt rettegni, felemelő érzés.
Amúgy igazad van, a fogyás vígasz:-)
Ned nézz hülyének, de a joghurtra rá van írva ha élőflórás? Vagy honnan a fenéből kéne azt nekem tudni (?)
Rá van írva, hogy élőflórás. De, ha ehetnék sima joghurtot szerintem danonet vennék. Vagy a simát vagy az activiát.
Egyébként így a joghurttal kapcsolatban eléggé megoszlanak a vélemények, de az én dokim nem tanácsolta a szigorú diéta során. Kizárólag, a könnyítettben a tejterméket. Addig szójajoghurtot ettem.
igen, erre vonatkozott az adalékanyagos kérdésem
konkrétan hozzáadott tejre és tejporra
Zöldfarm Biojoghurt
ebbe nincs
illetve az Auchanban kapható Dini-ben sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!