Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Most mit tegyek?

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Láttam a youtube-on egy videót hogyan készül a hús meg hogy hogyan bánnak az állatokkal és teljesen elborzasztott.(azt hiszem most tudatosult bennem hogy én ezt szoktam megenni) és azóta rosszul vagyok a hústól

Próbáltam húst enni de utána hányingerem volt és mocskosnak éreztem magam és egyből eszembe jutott az a videó és hogy a sok állat mennyire szenvedett(összezsúfolódva tele horzsolásokkal stb..

eddig el se tudtam volna képzelni az életemet hús nélkül de ha ennyi állatnak kell emiatt szenvedni akkor inkább nem kell..(nem akarom azokat az embereket támogatni akik így bánnak az állatokkal)

most mit csináljak?

a szüleim szerint baj van a fejemmel...

tényleg velem van a baj?

ti mit tennétek a helyemben?

15/l

2013. jan. 14. 21:00
 1/9 Julie S ***** válasza:
59%
Ne nagyüzemi húst vegyetek. Ugyan drágább lesz, de akkor nem kell ilyeneken rágódnod.
2013. jan. 14. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

1. tényleg baj van a fejeddel.

2. legyél vega.

2013. jan. 14. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj. Én is így lettem vegetáriánus, aztán kicsit később vegán. De legalább miattam már nem hal meg annyi állat, szándékosan mindenesetre tuti nem.
2013. jan. 15. 14:19
 4/9 anonim válasza:
esetleg akkor vegyetek falun húst saját szememmel láttam hogy nem bántak úgy az állatokkal mint a nagyüzemben vagy olyan helyen ahol nem a nagyüzemből hozzák a húst
2013. jan. 15. 14:33
 5/9 anonim válasza:
71%

Csak ismert forrástól megvett húst egyél. Multikat el lehet felejteni.

Azon ne problémáz, hogy miattad vágták le az állatot, mert elvégre ezért nevelték fel őket.

2013. jan. 15. 14:45
 6/9 anonim válasza:
57%
Ha és amennyiben undorodsz a hústól, akkor azt ajánlom Neked, hogy próbáld ki a vegetáriánus életmódot. Sok sikert hozzá! :)
2013. jan. 16. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Legyél vega, nincs abban semmi szörnyű,c sak egy döntés.
2013. jan. 16. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

"Azon ne problémáz, hogy miattad vágták le az állatot, mert elvégre ezért nevelték fel őket."

Attól még ugyanúgy éreznek félelmet, fájdalmat, örömöt stb. mint pl. egy kutya, vagy egy ember is.

Légy nyugodtan vegetáriánus, és ne foglalkozz azzal, ki mit mond. Az interneten van már több magyar nyelvű oldal is a témában, de a facebookon is vannak vega csoportok. Sok sikert.

2013. jan. 16. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Benned legalább van együttérzés. Sok ember meg sem rezdül az ilyen videók láttán. Ha nem akarod, ne egyél húst. Anélkül is lehet egészségesen élni. Csak figyelj oda a változatos táplálkozásra.
2013. jan. 17. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!