Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy nehogy...

Mit tegyek, hogy nehogy "sörhasam" legyen?

Figyelt kérdés

Nem vagyok még kövér, de veszem észre hogy lassan egyre nagyobb a hasam, és nem szeretnék sörhasat növeszteni.

Mire figyeljek oda? Azt tudom hogy délután 4 után jó ha már nem eszek, csak sajnos mindig fent vagyok éjfélig vagy akár tovább, szóval meg szoktam éhezni még este.

Ha pl. mondjuk 6 órára tolnám ezt ki, azzal mennék valamire?

Ezen kívül még mi segíthetne?

Ja, és férfi vagyok, terhes nem lehetek :D

2013. jan. 10. 22:09
 1/1 anonim ***** válasza:

sportolj és akkor ehetsz

amúgy általában nem délután 4-et hanem este 6-ot szoktak mondani...

de nem ez a fontos.

A kaja emésztése 4 órát legalább igénybe vesz, ha valami nagyon nehezet eszel akkor 6-ot is akár. Ezt kell inkább figyelembe venni.

vacsorára ne egyél nehéz, zsíros ételeket hanem valami könnyűt akkor elég a szervezetednek 2-3 óra a megemésztéshez és nem lesz gond. tehát ha éjfélig fent vagy akkor vacsorázhatsz este 9kor is, csak ne nehezet.

ez a 4kor eszel utoljára, de éjfélig fent vagy nem tesz jót a szervezetednek. Mert akkor reggel 8-9ig (vagy nem tom mikor reggelizel) nem eszel semmit és a szervezeted elraktározza a reggeli étkezésed.

Nem koplalni kell, hanem értelmesebben étkezni. De leginkább sportolni.

2013. jan. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!