Melyik ételek azok amik gyomorsavat okoznak? Mit kellene ennem, vagy innom, hogy elmúljon az állandó gyomorsavasodásom?
Figyelt kérdés
Mostanában a páromnak is,és nekem is folyamatosan sok gyomorsavunk van.Marhahúslevest és vadast ettünk tésztával.Volt palacsinta is egyik nap krumplilevessel.Karácsony óta szinte már majdnem minden este be kellett szednünk gyomorsavlekötőt.Mit kellene főznöm,ami nem okoz ilyen gyomorpanaszokat?Tudom biztos a sok nehéz étel megülte a gyomrunkat,és jó lenne valami kímélő diéta,csak nem tudom miből álljon az étrend.2013. jan. 10. 18:15
1/1 anonim válasza:
Kicsit kevesebb fűszer.
Én is gyomorsavas vagyok, de egy kis szódabikarbóna étkezés után csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!