Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A gyúráshoz használt proteinek...

A gyúráshoz használt proteinek megemelhetik a koleszterinszintet?

Figyelt kérdés
gyúrás,koleszterin,protein
2013. jan. 10. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudok ilyesmiről, de nem kell külön venni a tápkiegfehérjéket és a szilárd ételben levő fehérjéket, mert ugyanazok.
2013. jan. 10. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Maga a protein nem tudom,hogy megemelheti-e,de vannak olyan termékek,amikben van hozzáadott koleszterin.
2013. jan. 11. 08:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jan. 11. 10:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!