Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hizzak 10 kilot?

Hogyan hizzak 10 kilot?

Figyelt kérdés
Mondanatok valami jo kis kaloriabombakat? 19 eves lany vagyok 165 magas es 50 kilo. Durvan meg akarok hizni! Mit tegyek? Elore is koszi :D

#hízás #kaloriabomba
2013. jan. 9. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 55-nél ne menj feljebb, mert a te magasságodhoz az az ideális testtömeg. Amúgy ha az alkatod vékony, akkor lehet sehogyan nem fog feljebb mászni a súlyod, ha meg van egy kis hajlamod rá, akkor napi 3000kcal-val ( számolgass, sok szénhidrát pl.: tésztás ételt kenyérrel, cukrok stb. ) meghízhatsz gyorsan.
2013. jan. 9. 21:04
 2/4 pumika17 válasza:
olyanról, hogy valaki le akart fogyni hallottam, de hogy meghízni...?! szumózni akarsz ?
2013. jan. 24. 15:21
 3/4 anonim válasza:
ez könnyű de lefogyni nehezebb
2013. aug. 26. 00:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Minek akarsz 60kg lenni ehhez a magassághoz??? Mások meg abból akarnak fogyni.. nem, hogy örünél, hogy csak 50 kg vagy, ez 19évesen normális
2013. aug. 26. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!