Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék egy kicsit hízni?

Hogyan tudnék egy kicsit hízni?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok 46 kiló,162 cm és szeretnék hízni meg erősíteni, viszont nincs túl sok pénzem hízókúrákra.Tudnátok mondani olcsó és bevált hízókúrákat?:) köszönöm előre is!
2013. jan. 6. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szedj vastablettát. Én átlagos testsúlyú vagyok, muszáj volt szednem vashiány miatt, és olyan ehetnékem volt hogy hihetetlen, kénytelen voltam leállni vele. Emellett persze jól is jön a szervezetednek a vas. :)
2013. jan. 6. 17:49
 2/4 Regisztrátor válasza:
Szalonna, tészta sör! De leginkább a sör!
2013. jan. 6. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Tökéletes a magasság-testsúly-arányod (a BMI-nek ne higgy, egy 19. századi kóklertől örökölte az orvostudomány, csak elfelejtették felülvizsgálni). Minek ide hízni? Vagy fiú vagy és gyúrni akarsz?
2013. jan. 6. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok!:) Csak az összes orvosi lapomra rá van firkantva,hogy "kórosan sovány", és ezt nem tartom túl szép jelzőnek!
2013. jan. 7. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!