Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi van ha valaki emberi vért...

Mi van ha valaki emberi vért iszik?

Figyelt kérdés
Pl egy fél pohárnyit...lesz vmi baja tőle? (hányás,kicsapódás,akármi)
2009. aug. 27. 00:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
Remélem, nem te akarsz inni.
2009. aug. 27. 01:07
 2/18 anonim ***** válasza:
53%
És lepontoztál. Szóval akkor igen. Hát gratulálok hozzá, te kis kannibál. A törvény bünteti, remélem, tudod.
2009. aug. 27. 01:17
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Annyi vért nem tudsz kitől lecsapolni, és ha nem azonos vércsoportú vért iszol, az az életedbe kerül mivel vérferzőzést kapsz.
2009. aug. 27. 01:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy baja lesz tőle az embernek, a disznó- és kacsavért régebben megsütve megették, de egyáltalán miért akarna valaki (nem tudom, te vagy-e az érintett) meginni egy fél pohárnyi vért? És hogyan szedné ki a "véradóból"? Vigyázat, azért ezt talán nem ártana átgondolni, mert könnyen veszélyes lehet, ha valaki megvágja magát, és aztán esetleg túl mélyre sikerül a seb... Óvatosan, és tényleg... miért? Kíváncsi lettem.
2009. aug. 27. 01:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
pesszimisták vagytok, az úristenit:D ez engem is érdekel, pedig eszem ágában sincsen várt inni, undorodom az ízétől. (nem, nemittam még vért, csak a sajátomat kóstoltam már, mikor vérzett a kezem, vagy mittoménmim)
2009. aug. 27. 01:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha el nem hányja magát a vér látványától, ízétől, vagy a vérivás tudatától, akkor semmi baja nem lesz.

01:17-es: A kannibál eszi az embert, aki a vért issza az a vámpír. És melyik törvény bünteti a vérivást?

01:19-es: Véradásnál egy embertől majdnem fél liter vért vesznek le, ez kicsivel több mint fél pohár. A vérfertőzés meg nem az, amire te gondolsz.

2009. aug. 27. 02:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
...aha mindenki azt mondaná :] szerintem ne akarj kedves kérdező vámpiroskát játszani;) 1. úgy is lehetsz sátánista hogy nem csinálsz ilyen baromságokat mint a vérivás 2. majd később úgyis kinősz ebből a hülyeségből és csak lesel hogy Úristen mit akartam én annakidején csinálni:)
2009. aug. 27. 02:03
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hát az emberek fantáziája élénk, meg itt arctalanul kiélik a kreativitásukat. Olvasnak egy mondatot, aztán rögtön elkezdhetnek belőle gyártani egy sztorit, meg leosztani embereket. Aztán, ha nem az van, amit gondoltak, többet nem néznek be, mert fel vannak háborodva.

Persze olyan is van, aki tényleg segíteni szeretne, csak az se gondolná, hogy a mi történik ha? nem jelenti azt, hogy holnap felkelek és megfogom csinálni.

Érted, ha megkérdem, hogy mi lenne, ha jó közel mennék a naphoz, az nem azt jelenti, hogy tervezek belerepülni, csak érdekel.

2009. aug. 27. 02:05
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok sem sátánista sem vámpír tanonc:D

Egy régebbi beszélgetés során felvetődött a véres csókból...ez a fél pohár vér dolog és csak kiváncsi vagyok.

Ha a kiváncsiságom tovább vinne,akkor sem találnánk "véradót":D Még a számat is félek elharapni a véres csókhoz nemmég....

2009. aug. 27. 02:18
 10/18 A kérdező kommentje:
Vérfertőzést? Ugy tudtam az csak akkor ha vér a vérhez. Ha innám,a gyomromba/tápcsatornába jut,emésztődik. Igy is lehet belőle baj?
2009. aug. 27. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!