Milesz ha vattát eszek? Lehet nagyobb bajom tőle? és mire használják? Gondolom hogy ne legyen éhes vki annyira.
az elöttem lévőkkel egyetértek.
Ne egyél vattát, ezzel megölöd magad.
És abszolút semmi baj nincs a súlyoddal.
85 kg vok :'( fogyózok..de még sem eszek vattát o.O
a vatta nem megoldás... nehogy egyél!! inkább zöldség, gyümölcs, kevés szénhidrát és zsír. De minden tápanyagnak szüksége van a szervezetedre, mindenből enni kell, csak keveset( a vitaminok, ásványianyagok miatt)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Elég régi kérdés.. De igen, vannak modellek akik vattát esznek. De nagyon nem egészséges. (Én is modell vagyok megsúgom, de még sosem próbáltam vatta diétát. Nem is fogok.) Teljesen értelmetlen. Remélem senki nem akarja kipróbálni ezen poszt olvasása után. :)
16/L
Ha vattát akardz enni, hajrá! Nekem bevált;)
Amire megkérlek, az az, ha már mindenképp ezt a módszert választod, mielőtt nyammogtatni kezdenéd mártsd vízbr vagy üdítőbe, hogy ne ragadjon a manduládra és ne fulladj meg tőle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!