Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milesz ha vattát eszek? Lehet...

Milesz ha vattát eszek? Lehet nagyobb bajom tőle? és mire használják? Gondolom hogy ne legyen éhes vki annyira.

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 22:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
azt olvastam, a modellek szoktak vattát enni, gondolom hogy ne legyenek annyira éhesek. amúgy nem hizom vissza mert mondom lefogytam 8 kilót így, hogy nem ettem semmit, aztán utánna ettem rendesen, és ennek már több mint fél éve és csak egy kilót híztam vissza. 168 magas vagyok és 65 kiló
2009. aug. 26. 23:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Na igen és hány modell hal meg? Arról nem olvastál, mert én igen! Igyál akkor vizet, az telíti a gyomrod. Próbáld ki! Az éhezés a legrosszab fogyókúra. Előbb utóbb beteg leszel, ha még nem vagy az. Hidj nekem!
2009. aug. 27. 13:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

az elöttem lévőkkel egyetértek.

Ne egyél vattát, ezzel megölöd magad.

És abszolút semmi baj nincs a súlyoddal.

85 kg vok :'( fogyózok..de még sem eszek vattát o.O

a vatta nem megoldás... nehogy egyél!! inkább zöldség, gyümölcs, kevés szénhidrát és zsír. De minden tápanyagnak szüksége van a szervezetedre, mindenből enni kell, csak keveset( a vitaminok, ásványianyagok miatt)

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2009. aug. 28. 00:32
 14/16 anonim válasza:
Istenem...mit ki nem talalnak..;))
2009. szept. 8. 21:53
 15/16 anonim válasza:

Elég régi kérdés.. De igen, vannak modellek akik vattát esznek. De nagyon nem egészséges. (Én is modell vagyok megsúgom, de még sosem próbáltam vatta diétát. Nem is fogok.) Teljesen értelmetlen. Remélem senki nem akarja kipróbálni ezen poszt olvasása után. :)

16/L

2015. dec. 28. 14:59
 16/16 anonim válasza:

Ha vattát akardz enni, hajrá! Nekem bevált;)

Amire megkérlek, az az, ha már mindenképp ezt a módszert választod, mielőtt nyammogtatni kezdenéd mártsd vízbr vagy üdítőbe, hogy ne ragadjon a manduládra és ne fulladj meg tőle.:)

2016. nov. 7. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!