Mit kell tudni a bulímiáról és az anorexiáról? Többi lent.
Nos, tulajdon képpen többször is gondolkodtam már a bulímián, és hogy használna-e? Arra lennék kíváncsi, hogy mik a tapasztalatok, károsodások, és az eredmény (egészség/súly)?
Légyszíves, csak normális válaszokat és az akinek életében nem volt semmi baja a súlyával, az ne magyarázza nekem, hogy milyen hülye vagyok, hogy ezt akarom csinálni, meg ilyeneken gondolkodom...
Köszönöm a válaszokat
Szívem, már kezdtem röhögni hogy csak ilyen hülye tinilány vagy hogy egy viszonylag magas termethet normális súlyon kiakad, de mikor utána azt is olvastam hogy fiú, na az már vitte a pálmát.
Remélem nem az álmosságtól olvastam félre :D
Egyáltalán nem kell fogynod, hát férfi létedre piszakafa akarsz lenni?
Tessék szépen edzeni, a nőket az izom vonnza nem a deszkasegg...
Egy kicsit én is csodálkoztam, hogy 13 éves fiú létedre ez eszedbe jut, bár őszintén ezt még egy lánynál is furcsállanám ennyi idős korban. Na, lehet, hogy felgyorsult a világ..?
Mindenesetre nagyon röviden a következőket mondom neked. Én egy 29 éves lány vagyok, aki kamaszkorában (16-29 év) 3 évig hánytatta magát. (5-8 kg felesleg volt rajtam, inkább húsos vagyok) OK, túl vagyok rajta, lelki sérelmek stb.
DE a fogaim úgy tönkre mentek, hogy hetente járok a fogorvoshoz, mert folyamatosan kell csinálni valamelyik fogamat. El se tudom mondani, hogy mi mindent tennék meg, hogy ezt visszacsináljam. Akár még vállalnék 30 kg súlyfelesleget is simán, csak legyenek egészségesek a fogaim.
Szóval, ne feledd a szabályt: fogyni mindig lehet bármikor (egészséges kaja+sport), de a maradandó károsodást soha nem lehet már helyreállítani és azokat utólag fogod megérezni!
Ezért nagyon gyorsan a gondolatot is felejtsd el! Most még el tudod...
Könyörögve kérlek, NE CSINÁLD!
Bulimiás vagyok és egy életre megbántam, hogy elkezdtem hánytatni magam.
Nagyon sok fájdalmat okozol vele nem csak magadnak, de másoknak is!
Talán az alkoholizmushoz hasonlíthatnám, vagy bármilyen más szenvedélybetegséghez. Hatalmas erő kell, hogy kijöjj belőle.
Ha érdekelnek részletek, írj privátban, elmondok mindent őszintén.
Eszedbe ne jusson elkezdeni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!