Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Drasztikus diétától ha késik...

Drasztikus diétától ha késik a mensim, meddig fog? Meddig fog ez így lenni, hogy kimarad?

Figyelt kérdés
3hete kellett volna hogy megjöjjön. mindennap úgy érzem, hogy igen szerintem holnap meg fog jönni, mert olyan érzést érzek a hasamban, mint mikor megjön.. De nem. nem jön meg. 5hónappal ezelőtt elkezdtem diétázni(16éves leszek, és 4éve menstruálok,eddig mindíg pontos volt,sosem maradozott ki) azelőtt mindig 4000-5000kalóriát ettem egy nap, nagyon sokat nassoltam, csipszek,kólát,cukros löttyök,kakaós dolgok, meg soksok pékárú... hát megis hozta a hatását. 80kiló voltam, sikerült leadnom 25kilót 5hónap alatt, most vagyok 55kiló. az elmúlt 4hónapban mindig megjött a menstruáciom annak ellenére,hogy diétáztam.. nem ettem többet 1000-1200 kalóriánál egy nap, és többet mozogtam. egy ismerösöm szerint hiány van valamiböl a testemben és valami van a hormonokkal.. de ne idegeskedjek magátol helyre fog állni. tényleg helyre fog állni, vagy mit tegyek?:( anyummal nem jó a viszonyom, egyedül meg félek nögyogyászhoz menni :( esetleg tényleg helyreáll magátol ha megszokja a szervezetem h nincs annyi kaja?
2009. aug. 19. 15:43
 1/2 A kérdező kommentje:
nagyon félek h örökre elmulik:( imádom a babákat, belehalnák ha megtudnám h nekem nem lehet mert diétáztam ekkor és ekkor és most valami van :( segitsetek lécci :(
2009. aug. 19. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, probáld meg valamennyivel növelni a napi energia-bevitelt 1500-1600 kalóriára. Az nagyon sokban hozzájárul.A te korodban, egy nönek kb 2000 kaloriára van szüksége naponta, ha ülö munkát végez.azért 5 hónap után maradt ki a menstruáciod, mert a szervezetednek most fogytak végleg el a tartalékai. sok sikert.
2009. aug. 19. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!