Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Véletlenül beleittam a mosogat...

Véletlenül beleittam a mosogatószerbe, és le is nyeltem 1 kortyot. Mi lesz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
MEGHALSZ!!!Nem viccelek!!Hívd a mentőt!!!
2009. aug. 12. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, ne izgulj! Legfeljebb habosat büfizel... Igyál valamit, hogy ne legyen rossz ízű a szád!
2009. aug. 12. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát orvoshoz jó lenne elmenni, vidd magaddal a flakont, meg kell mutatni a csomagolást. Lehet, hogy semmi bajod nem lesz tőle, de ki tudja, rá is van írva az ilyenekre, hogy lenyelés után azonnal doki.
2009. aug. 12. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Csak kíváncsiságból: hogy tudtál beleinni véletlenül?
2009. aug. 12. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg igyál langyos vizet ammennyit csak bírsz és hánytasd meg magad. A kórházban is gyomrot mosnának. Utánna beveszel egy széntablettát, az megköti a maradék cuccot. Egy kortytól nem hiszem, hogy lesz bajod, de ez függ a mosogató összetételétől is.
2009. aug. 12. 13:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Bakker,fél literes ásványvizes flakonban volt,és azt hittem valami szörpi van benne. Tök szép kék volt:)Nagyon pici korty ment le,de lement.Egyébként nem a konyhában volt,hanem a tartalék cuccok közt a lomosban.Itt szinte minden van:ásványvíz,gyümilé,mosogató...,fogkefék és mindenféle cucc,hogy ne kelljen mindig boltba menni.Sajna a mosogató tömény amway-es.
2009. aug. 12. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha Amway-es, akor pláne nem lesz semmi bajod, mert azokban nagyon kevés a vegyszer. gyerekkoromban egyszer én is ittam véletlenül mosogatószeres oldatot, amikor szappanbuborékokat fújtam azzal kis karikával. már nem tudom hogy, de véletlenül én is lenyeltem egy kortyot, de nem lett semmi bajom, csak nagyon rossz íze volt. esetleg fosol majd egyet, de nem lesz ettől semmi bajod.
2009. aug. 12. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
NEm egészen a kérdésre vaálaszolok, de nagyon veszélyes lehet a lomosban tartott üvegekböl szép szinü dolgokat csak ugy megkóstolni - sokan haltak már igy bele permetezöszerbe, de bármi más vegyszer is lehetett volna.
2009. aug. 12. 22:15
 9/10 anonim válasza:
Én egyszer étolajat huztam meg de semmi bajom nem lett tőle. Sőtét volt aztán nem látam az űveget se nagyon meg ami benne van se nagyon! XD
2010. márc. 12. 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:
én meg szappant. de jó rendesen. vagy 2 decit. a kocsiülésen volt, szentkirályis üvegbe. hát most mit gondoltam volna? de azért nagy volt az ijedtség. végül is nem csináltam semmit. kicsit fájt a gyomrom, de aztán elmúlt.
2010. ápr. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!