Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A készétel konzervek miért...

A készétel konzervek miért egészségkárosítóak? Gondolok itt pl. a babgulyásra, rakott káposztára, lencsefőzelékre marhahússal, paradicsomos húsgombócra, halászlére.

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert tele vannak nyomva mindenféle mesterséges tartósítószerrel, hogy sokáig elálljanak, emellet még ízfokozókkal, színezékkel, stb.

Az ízük se olyan, mint az igazinak....

2009. aug. 12. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
ez így van. tele vannak mindenféle emészthetetlen vackokkat, színezék, tartósítószer, nagy részükről már bebizonyították a rákkeltő hatást is
2009. aug. 12. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez a baj a pulykafasírtokkal, stb.különféle öntetekkel,zacskós levesekkel is.
2009. aug. 12. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!