A készétel konzervek miért egészségkárosítóak? Gondolok itt pl. a babgulyásra, rakott káposztára, lencsefőzelékre marhahússal, paradicsomos húsgombócra, halászlére.
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 11:24
1/3 anonim válasza:
Mert tele vannak nyomva mindenféle mesterséges tartósítószerrel, hogy sokáig elálljanak, emellet még ízfokozókkal, színezékkel, stb.
Az ízük se olyan, mint az igazinak....
2/3 anonim válasza:
ez így van. tele vannak mindenféle emészthetetlen vackokkat, színezék, tartósítószer, nagy részükről már bebizonyították a rákkeltő hatást is
3/3 anonim válasza:
Ugyanez a baj a pulykafasírtokkal, stb.különféle öntetekkel,zacskós levesekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!