Hogy hívják ezt a betegséget? (lent bővebben)
Figyelt kérdés
amikor az ember anniyt eszik amennyit akar de mégsem hízik,de nem az anorexia és egyéb hánytató betegségek..
egy filmben láttam ilyet.
2009. aug. 11. 14:23
2/11 anonim válasza:
Én is hallottam ilyenről, de a nevét nem tudom. Biztosan nem bulimia mert ott hánytatják magukat.
3/11 anonim válasza:
lehet, hogy pajzsmirigy-túltengés?
4/11 anonim válasza:
én is pajzsmirigy problémára gondoltam, mert leírásod alapján nem lelki eredetű
5/11 anonim válasza:
Ha az ember annyit eszik, amennyit AKAR és nem hízik, az nem betegség, hanem szerencse.
Ha az evés kényszeresen sok és nincs súlygyarapodás, akkor sok fajta betegségről lehet szó, akár bélféregről is, de anyagcsere gondokról vagy akár pszichés problémákról.
6/11 anonim válasza:
Akkor akinek ilyen van,még szerencsé is:) én rengeteget eszek és rengeteget hízok :((
7/11 anonim válasza:
Bocsi,úgy akartam írni; rengeteget eszek és mindíg csak fogyok :)) :S
8/11 anonim válasza:
ez nem betegség. szipmlán gyors anyagcserének hívják.
9/11 A kérdező kommentje:
de betegség!!
a filmbe a csajszinak menni kellett a kórházba ijen szarokra..
és nem kérek hüje válaszokat(igen j-vel irtam és akkor?!)
köszi
2009. aug. 13. 17:59
10/11 anonim válasza:
Pajzsmirigy-túltengés, Felgyorsult anyagcsere, Hormonális probléma! De nem feltétlenül lehet betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!