Pista1201 kérdése:
Mit tegyek hogy sok italltol és ne legyek részeg?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 22:07
2/9 A kérdező kommentje:
Alkohol mentes kizárva toményet iszok és mit tegzek hogy ne legyek részeg?
2012. okt. 28. 22:29
4/9 Malats válasza:
najo. értem mire gondolsz. Egyèl sokat piálás elött. És legyél kipihent. Akkor többet fogsz birni. Ha ivas közben is eszel, akkor meg kb le se részegedsz. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim még régröl. Bár ha ittam, nem az volt a célom hogy minnél többet jozanul. Drága a szesz :P
5/9 anonim válasza:
Segítek!
Mit tegyek, hogy sokat ihassak, és ne legyek részeg?
Szoktasd magad hozzá rendszeresen. Állandóan igyál, így fel sem tűnik, amikor józan vagy. Ráadásul ha ezt sokáig csinálod, akkor sokáig élsz!
6/9 anonim válasza:
Egyél ivás elött és ivos közben trts szüneteket közben igyál vizet mert az hígítja az alkoholt, a kaja meg felszívja .
7/9 anonim válasza:
Tömény alkohol? Mindent megteszel, hogy a májad elérje a térdedet? Ki kényszerít rá? A barátaid? Nézz széjjel a hajléktalanok között. Mindegyik roncs az italtól. Az utcán élés még rátesz. Még nem láttam olyan alkohol fogyasztót (rendszeres) aki ne ment volna tönkre. Ha neked hamar megárt, akkor biztosan gyenge a májad. Ha rövid életű akarsz lenni, akkor csak igyál. DE ne nősülj meg, ne hagyj itt árvákat. Bár mivel béleled ki a gyomrodat, az felszívódik. Nem ártana előre megvenni a sírhelyet, hogy ne kerüljön pénzbe a családnak a temetésed
8/9 anonim válasza:
Még a kérdésedet sem tudtad leírni rendesen, mert a pia generálja az agyadat.
9/9 anonim válasza:
Rajtad csak a sok edzés segíthet. Igyál mindenféle rossz lőrét, pancsolt italt, hogy hozzászokjon a szervezeted. És amikor elmész igazán berúgni, akkor meg kicsivel jobbakat vedelj. Így a szervezeted azt hiszi, hogy kanalas gyógyszert vettél be, így nem is reagál. Annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!