Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek hogy sok italltol...

Pista1201 kérdése:

Mit tegyek hogy sok italltol és ne legyek részeg?

Figyelt kérdés

#túlélés #részeg #itall #nelegyek
2012. okt. 28. 22:07
 1/9 Malats ***** válasza:
Italtol? igyál alkoholmenteset.
2012. okt. 28. 22:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Alkohol mentes kizárva toményet iszok és mit tegzek hogy ne legyek részeg?
2012. okt. 28. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
ne igyál. mást nem tudsz tenni.
2012. okt. 28. 22:33
 4/9 Malats ***** válasza:
najo. értem mire gondolsz. Egyèl sokat piálás elött. És legyél kipihent. Akkor többet fogsz birni. Ha ivas közben is eszel, akkor meg kb le se részegedsz. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim még régröl. Bár ha ittam, nem az volt a célom hogy minnél többet jozanul. Drága a szesz :P
2012. okt. 28. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Segítek!

Mit tegyek, hogy sokat ihassak, és ne legyek részeg?

Szoktasd magad hozzá rendszeresen. Állandóan igyál, így fel sem tűnik, amikor józan vagy. Ráadásul ha ezt sokáig csinálod, akkor sokáig élsz!

2012. okt. 28. 22:40
 6/9 anonim válasza:
Egyél ivás elött és ivos közben trts szüneteket közben igyál vizet mert az hígítja az alkoholt, a kaja meg felszívja .
2012. okt. 28. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Tömény alkohol? Mindent megteszel, hogy a májad elérje a térdedet? Ki kényszerít rá? A barátaid? Nézz széjjel a hajléktalanok között. Mindegyik roncs az italtól. Az utcán élés még rátesz. Még nem láttam olyan alkohol fogyasztót (rendszeres) aki ne ment volna tönkre. Ha neked hamar megárt, akkor biztosan gyenge a májad. Ha rövid életű akarsz lenni, akkor csak igyál. DE ne nősülj meg, ne hagyj itt árvákat. Bár mivel béleled ki a gyomrodat, az felszívódik. Nem ártana előre megvenni a sírhelyet, hogy ne kerüljön pénzbe a családnak a temetésed
2012. nov. 6. 08:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Még a kérdésedet sem tudtad leírni rendesen, mert a pia generálja az agyadat.
2012. nov. 7. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Rajtad csak a sok edzés segíthet. Igyál mindenféle rossz lőrét, pancsolt italt, hogy hozzászokjon a szervezeted. És amikor elmész igazán berúgni, akkor meg kicsivel jobbakat vedelj. Így a szervezeted azt hiszi, hogy kanalas gyógyszert vettél be, így nem is reagál. Annyira.
2012. nov. 7. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!