Mitől fájhatnak így a csontjaim? Nagyon kellemetlen sokszor.
Figyelt kérdés
Néha azt veszem észre,hogy fájnak a bordáim és/vagy a csípőm,de csak egy helyen.Mondjuk elég sovány vagyok,és eléggé kint vannak ezek csontjaim,lehet attól?Vagy esetleg tudnátok vmi mondani erről?2012. okt. 22. 11:25
1/2 anonim válasza:
Nem ártott volna ide írni, hogy hány éves vagy. Egy nagymama korúnak még elmegy, de egy fiatalnak már nem. Nem kellene elmenned esetleg egy orvoshoz, vagy egy orvos válaszol oldalon kérdezni. Lehet, hogy rossz gerinc tartás miatt van
2/2 A kérdező kommentje:
bocsi,hogy lehagytam.amúgy 18 éves vagyok és amúgy is van egy kis gerincferdülésem.akkor attól lehet?
2012. okt. 22. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!