Egyszerre csak keveset tudok enni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában érdekes állapotok uralkodnak rajtam. Egyszerre keveset tudok csak enni, hamar úgy érzem, hogy megteltem, ha tovább eszek, akkor kihányom. Mindeközben érzem, hogy éhes vagyok, alacsony a vércukrom, és gyengének érzem magam. Mit tegyek? Az egész annak tudható be, hogy nemrég egyik este többet ittam, mint amennyit kellett volna, azóta érzékenyebb a gyomrom, gondolom idővel el fog múlni, de tudom, hogy a megfelelő táplálkozás milyen fontos, addig se akarom hanyagolni. Egyébként mostanában folyton álmos is vagyok, legszívesebben egész nap csak feküdnék, egyszer pedig hőemelkedésem is volt.2009. aug. 6. 13:06
1/7 anonim válasza:
Ez nem lehet annak az oka, hogy valamelyik este többet ittál. Ezzel jobb ha felkeresed a háziorvost, majd ad beutalót. Ne várj vele, nem jól hangzik.
2/7 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet, de én tudom magamról, hogy az utóbbi időben nagyon stresszes vagyok és azért nem megy az evés.
3/7 anonim válasza:
Szia! Az attól függ mikor történt az ivás és mennyit ittál. Ha 1-2 napja, akkor még belefér, ha 1-2 hete, akkor már nem. A másik kérdésem, hogy nő vagy? Talán terhes is lehetsz, az is kezdődhet ilyesmi tünetekkel :) Ha férfi vagy, akkor ezer bocsánat :D
4/7 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, a terhesség kizárva. :D De viszont tényleg 1-2 napra rá voltak a tünetek, azóta már jobban vagyok.
2009. aug. 7. 08:03
5/7 anonim válasza:
Bocsi, hogy le terhes nőztelek :D Egy percig tényleg azt gondoltam, hogy nő vagy :D Nézd, ha 1-2 napja volt, akkor semmi baj, tényleg elég sokat ihattál, még 1-2 nap és akkor már rendesen tudsz enni :)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, már kutyabajom. :D Egyébként az is egy lehetséges diagnózis, hogy mikor voltak ezek a bajok, akkor épp hazajöttem egy egyhetes útról, és menni kellett volna a következőre, amire semmi kedvem nem volt, de elmentem volna, mert a csak mert nincs kedvem nem jó kifogás. Talán a tudatalattim reagált erre úgy, hogy na, akkor kreálunk pár tünetet, aztán akkor már van egy jó kifogás. Nem is mentem el :D
2009. aug. 11. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!