Baj ha nem eszek ha nem vagyok éhes még akkor sem ha az nem nasi csak mondjuk a kötlező ebéd, vacsora. Stb?
Szerintem inkább úgy csináld, hogy eszel reggelit ( ez lehet valami műzli, vagy gyümölcs, vagy egy szendvics vagy amit szoktál.. :D ), ebédre is eszel ebédet normálisan, nyugodtan edd meg amit anyukád főzz, ha van desszert abból is ehetsz csak mértékkel.. :) És délután mozgásban tartod magad, szóval semmiképpen nem a gép előtt ülsz, hanem elmész futni, vagy tornázol, vagy biciklizel vagy amit szoktál, írtad, hogy sportolsz is.. :) De fontos hogy reggelire és ebédre egyél rendesen, mert nem lesz semmi energiád és úgy nehéz mozogni.. Ha éppen nem sportolsz, akkor is csinálj valami olyat amihez mozogni kell és lehetőleg ne egyhelyben ülj egész nap, pl.: takaríthatsz, elmehetsz bevásárolni, sétálni, vagy táncolhatsz a szobádban, ilyesmik.. :)
Én soha nem szoktam vacsorázni, nem mondom, hogy te se tedd, de ha vacsizol az lehetőleg 4 előtt legyen és akkor is valami könnyű, pl.: saláta.. :)
És az nagyon jó, ha a nasikat elhagyod, hidd el nagyon sokat számít az is. Ha sikerül lefogynod,, utána se térj vissza rá, persze nem mondom, hogy soha többé ne egyél csokit, lehet azt is de mondjuk délelőtt.. :)
Chips meg kekszek helyett pedig egyél friss gyümölcsöket, zöldségeket stb.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!