Hogyan fogyjunk le?
tudom hogy millio és egy kérdés van ilyen de sohase kap az embert pontos választ
nincs időm sportra hogyan tudnék leadni 5-10 kg ? nagyon fontos lenne sajnos a diétázás se az esetem :(
Nem tudom, neked mi számít pontos válasznak, de próbálok érthetően fogalmazni:
Amit ehetsz:
Sok -Zöldség (Pl. saláta)
-Gyümölcs (Pl. Alma. Viszont sokak szerint a banán vagy a szőlő nem túl fogyókúrabarát gyümölcs, mert több szénhidrát van benne.)
-Fehérje (Hal, tej, tojás)
Amiből kevesebbet:
-Zsír (zsír, vaj, édesség és egyéb hízlaló ételek sokasága)
-Szénhidrát (Fehér kenyér, tészták, stb)
Hetente legalább 3x 1 órát sportolj intenzíven, pl. futás. Naponta legalább 2-2,5 l vizet igyál meg. És Napi ötszöri étkezés ajánlott. Gyengébbek kedvéért: Reggeli, Tízórai, Ebéd, Uzsonna és Vacsora. Hurrá.
Ja, hogy nincs időd sportra és yarra vagy kíváncsi, hogyan fogyhatsz lazán 10 kg-ot? Sehogy. Max koplalással, de ami akkor lemegy, nem zsír, hanem víz és az izmod.
Remélem elég érthetően fogalmaztam :P
15l
kalóriadeficitbe rakott szervezettel.
de ha nincs időd edzeni,akkor étrendre sincs időd.
amúgy a kérdésed kb ilyen-
segítsetek légyszi,de előre szólok,hogy az ég világon semmit nem vagyok hajlandó tenni a változásért.
hát...hmmm....köp
Most jön a tél, fogyhatsz.
A fázás fogyaszt.
Szervezetünk energiafelhasználása kiválló, ezért mozgással nagyon nehéz súlyt csökkenteni.
Ha hideg vízben úszol, dupla a hatás!
Ha nem vagy edzett, akár meg is betegedhetsz.
1 c fok hőkülönbség, vagyis 38 fokos láz egy hét alatt már jócskán fogyaszt.
39 nél már repülnek rólad a kilók.
40 fok láztól egy hét alatt csontváz sovány leszel.
Azért ez mégis durva és veszélyes!
Inkább csak kocogj és elégedj meg a lassú fogyással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!