Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 15 lánynak aki 182 cm magas...

15 lánynak aki 182 cm magas annak mi az átlag súly?

Figyelt kérdés
A nővérem miatt kéne az infó mert folyton fogyózni akar.! ://

2012. okt. 1. 11:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Visszatérve a kérdéshez, testalkattól függően 62-től egészen 70 kilóig normális lehet a testsúly, csontozat függő is, illetve számít, hogy mennyi az izom, ami ugye súlyosabb, mint a zsír.
2012. okt. 1. 22:45
 12/15 fhenrir válasza:
Utolsónak no offense, de honnan vetted a 62-70 kilót? Mert végtelenül kamu.
2012. okt. 1. 23:07
 13/15 fhenrir válasza:
Hozzáteszem, a hölgy aki írta, hogy 180 centihez 60 kiló. Ismétlem, hogy az anorexia nem fizikai, hanem pszichés betegség. Ha ön 50 kilósan érezné jól magát, akkor 50 kilósan sem lenne anorexiás. Ennek ellenére orvosi értelemben ön túlságosan sovány, és a kérdező nővére is az, viszont ő a leírás alapján anorexiás is.
2012. okt. 1. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. 62 kilót a saját adataim alapján írtam, 70-et pedig azért, mert több ismerősöm ekörül mozog és kb. egymagas velem.

De bocsánat, mert rosszul értelmeztem a kérdést, az ÁTLAG szó nekem kimaradt. Átlag persze több, mint azok a számok amiket leírtam.

2012. okt. 1. 23:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Bocs, én fogalmaztam bénán, nem átlag hanem normális. Egyébként jár pszichológushoz, bár az egy más ügy miatt van...

Mindenesetre köszönöm az értelmes válaszokat.:)

A 10. válasz megnyugtatott, köszi.:))

Tessék megnéztem az anorexia jelentését:

kóros étvágytalanság. lelki pszichés okok is kiválthatják. össze foglalva kb ennyi.

2012. okt. 2. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!