Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy ha tejet...

Miért van az, hogy ha tejet iszom, vagy túrót eszem kb.3-4 óra múlva rettenetes fejfájás gyötör és úgy érzem leáll a gyomorműködésem. Viszont a tejföltöl semmi bajom. Mi ez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy laktózérzékeny vagy?

[link]

Általában kevésbé érzékenyek a joghurtra vagy tejfölre a laktózérzékenyek mivel más az összetételük és könnyebben emészthető számukra.

2009. aug. 3. 11:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Valószinüleg igen....viszont Norbinak van egy édesitöszere, amire az van irva, hogy laktózt tartalmaz. Attól sincs semmi bajom.
2009. aug. 4. 10:42
 3/3 anonim válasza:
én is laktoz érzékeny vagyok és azt ajánlom neked hogy még most fordulj orvoshoz sajnos én 18éves vagyok és késön jött ki igy már nm mulik el de egyre durvább ha tejfélét eszek már a hányinger és a görcs is kinoz és a laktoz mentes tejek 400ft fölött kezdödnek.és ha nm vagy 18még akkor nagyon sok kedvezményt kapsz pl.ingyen utazhatsz és kapsz pénzt is de azért remélem csak gyomor rontásod volt:)
2009. aug. 12. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!