Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ezért nem hízok?

Ezért nem hízok?

Figyelt kérdés
Lehet (sőt biztos), hogy rossz relyre raktam ezt a témát, szóval bocsánat. 14 éves lány vagyok 48 kiló ás 167 cm. Rendesen szoktam enni, de nem igazán hízok. Minden reggel szoktam nagyvécézni. Talán azért nem hízok, mert amit megeszek azt másnap kijön? Tudom hogy nagy hülye kérdés... Igazából nekem sincs bajom a mostani súlyommal csak az a baj, hogy a cicijeim se valami nagyon :S

2012. szept. 16. 19:37
 1/4 poiu ***** válasza:
A napi székle egészséges. Ha nincs folyamatos hasmenésed, nincs semmi gond. Hízni nem kell, inkább erősödni, jó ha sportolsz. A cicid akár 20 éves korodig is nőhet, kinek előbb, kinek később indul meg. Nem hülye kérdés, sokakat foglalkoztat.
2012. szept. 16. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
14 évesen nem a melleid méretével kéne foglalkozni. Szerintem később sem. Sok csajnak az esze a melleiben van, ezért csak egy dologra használható a többségük. Ha te ilyen akarsz lenni, akkor hajrá. A srácoknak az is megfelel, csak neked nem mindegy, hogy mihez akarnak veled kezdeni...
2012. szept. 16. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
egyél csokit.
2012. szept. 16. 20:37
 4/4 poiu ***** válasza:
Nem hülye kérdés,. Aki nem emlékszik arra, hogy 12-15 éves korban a lányokat a cici, a fiúkat a fütyi méret érdekli, annak rossz a memóriája. A cicid még sokat nőhet.
2012. szept. 17. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!