Hogy tudnék lefogyni viszonylag gyorsan fogyasztószerek nélkül?
" Hogy tudnék lefogyni viszonylag gyorsan fogyasztószerek nélkül? "
ha sokkal kevesebbet ennél a mostaninál,
és ha sokkal többet mozognál a mostaninál,
ezek még mindig ,mindenkinél beváltak,akik így tettek,azok mind lefogytak,egytől egyig,
Amit első írt az igaz, csak utána amint elkezdesz enni sokszorosát hízod vissza.
Tisztázzunk valamit: olyan, hogy fogyasztószer nincs! Egy jó étrend kell és mozgás.
Az egészséges és megtartható fogyás mértéke heti 0,5-1kg.
,,Sehogy. Ha létezne ilyen, akkor nem lenne kövér ember! Pedig van..."
2. válaszolónak:
Én 2 hónap alatt fogytam 22 kg-ot, úgy, hogy reggel és este eljártam futni a Margit-szigetre (persze tényleg végig futottam a távot), és változtattam az étrendemen (ettem édességet ugyanúgy, csak kevesebbet, és napi 2-szer étkeztem csak). Jelenleg teljesen elégedett vagyok a testsúlyommal, de azért nem tudom Neked ajánlani a gyors fogyást, mert utána az egész tested (a karod, a lábaid, a hasad körül és mindenhol, ahol a bőr szűkül) rohadt eres lesz. Javaslom, hogy étkezz napi 5-ször (de mindegyik alkalommal keveset egyél), ne ülj egész nap egy helyen, mozogj sokat és a hét minden napján szánj időt a napi kétszeri futásra. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!