Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen szer felel meg egy jó...

Milyen szer felel meg egy jó kiadós kajának?

Figyelt kérdés
Közbe vagyok úgy, hogy nem bírok enni az idegességtől, de ha valahogy ráveszem magam, és eszek mondjuk egy szendvicset máris jobban van az ember. Ha nem eszek, szédelgek, és rosszul vagyok az éhség miatt. nincs erre valami helyettesítő dolog, ha rettentő ideges vagyok, azt meginnám, és helyettesítené az evést? Persze nem rendszert csinálnák belőle, csak közbe néhány esetnél
2009. júl. 29. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem csinálsz rendszert belőle...rengeteg ilyen ital van.Leginkább táplálék kiegészítők.

De tényleg ne csinálj rendszert belőle,mert kikészül a gyomrod.

2009. júl. 29. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen közbe vagy?

Egyébként meg semmi nincs. Egyél ha enni kell.

2009. júl. 29. 20:01
 3/5 A kérdező kommentje:
azért kell pl ha megyek matektanárhoz, akkor tiszta ideg vagyok lol, vagy iskolába is kellene közbe.
2009. júl. 29. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi közben kellene?

egyébként meg ha ideges vagy szedjél nyugtatót.

Lefordítanád magyarról mit akartál írni? Nem értem.

2009. júl. 29. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Most elárultad magad,mert azt írtad,nem csinálnál rendszert belőle.Ki fogod nyírni a gyomrod.Kell a szilárd táplálék!!!

Nem fogod magad jobban érezni.

2009. júl. 29. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!