Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen tünetei vannak a...

Milyen tünetei vannak a tejérzékenységnek?

Figyelt kérdés

egy hete az orvos tejmentes diétára fogott. Kezdtem jobban lenni, és megettem pár kis csokit, meg egyéb tejes dolgokat, de keveset csak 3kocka csoki, meg 1 Raffaello, meg Toffifit.

Nincs hasmenésem, de lágy a székletem, és fáj a gyomrom környékén, és hányingerem van, lehet hogy tejérzékeny vagyok?

2012. szept. 9. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért fogtak tejmentes diétára?

Egyébként lehetsz.

2012. szept. 9. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában a tünetek:

Hasfájás.

Fáradtság.

Hasmenés.

Haspuffadás.

Nekem például tejivás után a nyakamon jöttek kis viszkető apró kis kiütések.

2012. szept. 9. 09:49
 3/4 A kérdező kommentje:

azért kellett diétáznom mert a fent említett tünetek jöttek elő amit írtam

elküldtek vérvételre, de semmi, szóval maradt a diéta és kicsit jobban lettem, de most ettem azokat és muszáj volt bevenniűem egy nyugtatót estére mert olyan rosszul lettem, főleg a hányinger ami zavar

2012. szept. 9. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet sok a savad, vagy refluxod van, nekem akkor voltlak ilyen tüneteim, persze lehet más betegség is, menj el egy hasi ultrahangra, illetve ha nem múlik gasztroenterológiára.
2012. szept. 9. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!