Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg igaz? :O

Tényleg igaz? :O

Figyelt kérdés
Már vagy egy hete nem eszek szinte semmit csak nagyon keveset és van egy fiúm akiről még anyum nem tod majd most akarom bemutatni és azt mondta hogy azért nem eszem biztos mert hogy szerelmes vagyok.:O Az lehet hogy valaki azért nem eszik mert nagyon szerelmes.
2012. szept. 8. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat szerint lehet.
2012. szept. 8. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos jól érzed magad a bőrödben? Fiatalon vannak ilyen időszakai az embernek, de ezek nem jók. Nekem is volt ilyen vagy 15 éve :) Egybeesett egy rossz, depressziós időszak egy nagy szerelemmel. Csakhogy most már tudom, hogy az olyan szerelem, amiben elfogysz, az rossz szerelem, nem vagy benne boldog. Utána megtaláltam azt, aki mellett boldog lehettem és kiegyensúlyozott. 10 éves házasok vagyunk :)
2012. szept. 8. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!