Monika roberta kérdése:
Ha az elkészült ételre szorok szodabikarbonát, az gyorsotja, javitja az emésztést? , van lugosito hatása?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 23:39
1/2 Vladislav83 válasza:
Max a gyomorsavad közömbösíted és elrontod az ételeid ízét. A vér ph-ja állandó, ezzel nem lehet befolyásolni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is arra lehet jó, ha sok a gyomorsav, de én nem szórnám rá, inkább feloldanám vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!