Az tényleg igaz, hogy az étcsokoládé jó a parlagfű-allergia ellen?
Kutyaharapást szőrivel!
A parlagfű-allergiára a legjobb a parlagfű tea. Kúraszerűen nyár elejétől a virágzás végéig kell iszogatni. Veheted gyógynövényboltban, vagy gyűjtheted magad is a parlagfüvet virágzásig.
A kecsketej is akkor a legjobb, ha a kecske parlagfüvet evett (azon kevés állatok egyike, ami megeszi).
Az étcsoki tele van boldogsághormonnal, tehát ha másra nem is használ, legalább jobb kedvvel viseled a tüsszögést.
Hát én Nyíregyházán lakom, és ahogy elnézem van köztünk néhány kilométer. De szerintem mindenképpen rendesen utána fogok járni a kecsketejnek a környéken. Már többször is hallottam, hogy az nagyon jó.
Ami a parlagfű teát illeti, már hallottam róla és egy kicsit szeptikus vagyok vele kapcsolatban. Nem mintha már próbáltam volna, csak kicsit félek, nem erősíti-e fel az allergiát. Oké, hogy a kecske is megeszi a parlagfüvet, de ő termel ellenanyagot, a tea pedig tudtommal nem... Ettől függetlenül az is lehet hogy az a helyzet vele, mint a védőoltással, az sem ellenanyag, hanem legyengített baktériumok. Na, jó. Ennek még utánanézek.
Köszönöm a válaszokat! Remélem vannak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!