Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől ment el az étvágyam?

Mitől ment el az étvágyam?

Figyelt kérdés

133 éves fiú vagyok. 170 centi 46-47 kiló. Mióta itt a nyár egyre kevesebbet eszek és nyilván egyre többet iszok.

Nincs étvágyam és ha eszek is nem túl sok kaja után (max 2 szelet kenyér) úgyérzem tele vagyok. Ez mitől van? Csak a meleg miatt vagyvan valami gyomor problémám? egyébként nem fáj a hasam csak ha túl sokat eszek akorr egy kis ideig hányingerem van. Ez már így meg minimum 1 hónapja de fogyni hála istennek nem fogytam. Szerinetetek mi a gond?

2009. júl. 18. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

100 éven felül már nem olyan az ember étvágya mint régen!

:-)

2009. júl. 18. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"itt a nyár egyre kevesebbet eszek és nyilván egyre többet iszok. "---> meg is válaszoltad a kérdésedet.

Nyáron nem kívánja a kaját annyira az ember.Ét vágyad meg azért nincs, mert a sok folyadék telíti a gyomrot.Ha meg tele eszed magad, akkor ne csodálkozz, ha rosszul érzed magad.Ez mindenkinél így van.Amíg nem fáj semmid, addig nincs okod az aggodalomra.

2009. júl. 18. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
a melegtől is csökkenhet az étvágyad,de gyomorsavtúltengés miatt is lehet ezeket érezni,szerintem nem lehet semmi komoly,de azért menj el a családorvosodhoz,ő biztosan többet tud mondani
2009. júl. 18. 23:05
 4/4 anonim válasza:
133 eves????????????????????????????????????
2009. júl. 18. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!