Mit jelent egyes tömeg növelőkre felírt "komplett étkezést hejetesítő készitmény"felirat?
Figyelt kérdés
tényleg minden benne van ami az embernek kell?mert én ezt nem tudom elhinni.2009. júl. 14. 22:33
1/3 anonim válasza:
szerintem ezt nemúgy kell érteni h aznap nemeszel, hanem beveszel egy bogyót és kész.
hanem úgy h mondjuk eszel rendesen, ahogy eddig, reggeli, ebéd, vacsora stb, és ehhez beveszel mégegy bogyót is.
mivel az ember nemképes csakúgy magától egyik napról a másikra mondjuk 2 ebédet is elfogyasztani, deha bevesz egy ilyet, az olyan, mintha evett volna.
de persze nemárt edzeni is ezmellé.
2/3 anonim válasza:
benne is van a nevében, hogy táplálék kiegészítő, tehát semmiképp nem helyettesíti a rendes étkezést. Hiába szedsz ilyeneket, ha nem eszel megfelelő mennyiségű és minőségű szilárd ételt, akkor nem lesz tiszta tömegnövekedésed, a zsírral meg sokra nem mész szerintem.
3/3 anonim válasza:
itt elég valószínű,hogy megkapod a választ,mivel csak ért már hozzá ez a Bunny :D de ha lebasz,hogy mekkora ökör vagy,ne csodálkozz,bunny már csak ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!