Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Írnátok jó étkezés helyettesít...

Írnátok jó étkezés helyettesítőket? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Igazából erről az oldalról néztem: [link]

de nem tudom melyik a legjobb. Igazából teljesen össze-vissza eszem, folyton fellépnek a vitamin és ásványi anyag hiányok. Ezért gondoltam, hogy inkább étkezés helyettesítőt iszok és majd a vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket stb szedek hozzá. Szóval nem pont testépítés vagy fogyás céljából szedném. Akkor nekem melyik a legjobb?

2012. júl. 10. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak lottyokkel nem fogsz jollakni, kell a szilard kaja. Inkabb maradj a tisztesseges etrendnel, napi 5x kis adag, es ha nem sikerul eleg friss gyumolcsot/zoldseget enned, szedj valami multivitamint.

En szupermarketekben szoktam multivitamin pezsgotabblettat vasarolni, 5-6 felet valasztok ki szinte veletlenszeruen, ket fo kriterium:

1. "multivitamin" kegyen a csomagolason

2. ne legyen a kategoria legdragabbja/olcsobbja

Emelle meg C-vitamint szedek idonkent...

2012. júl. 10. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem hamarosan ellepik az oldalt a kulonbozo cegek alkalmazottai es leirjak, hogy xy termek milyen jo, mennyire egeszseges miota fogyasztja, meg hogy nem kell felni az etrendkiegeszitoktol. Ne dolj be a sok reklamnak, nincs szukseged ilyen keszitmenyekre! ;)

Elso voltam.

2012. júl. 10. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
én nem fogok egy terméket sem reklámozni, és nyilván a legjobb a szilárd kaja ezt nem cáfolom de a táplálékkiegészítőktől tényleg nem kell félni. de ezek kiegészítők!! nem helyettesítők!
2012. júl. 10. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!