Miért ropog a vállam fekve nyomásnál?
Figyelt kérdés
Nem fáj, viszont eléggé zavar. Ez gond lehet? Vagy csak túleröltettem magm? Kezdö vagyok amugy. 19F2012. júl. 7. 12:54
1/6 anonim válasza:
biztos nem melegítesz be mert bemelegítés közben a porcok közé folyadék gyűlik hogy ne kopjon a porc mert abból rengeteg gond lehet.
csak a fekve nyomás elején ropogsz?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, általában az elején. egy 8 kgs kézivel szoktam egyébként bemelegiteni.
2012. júl. 8. 15:06
3/6 anonim válasza:
és mennyit hogyan mert lehet nem csinálod rendesen vagy nem tudom.
vagy talán vedd lazára az elejét amíg el nem múlik a ropogás
4/6 A kérdező kommentje:
Balkéz 10, jobbkéz 10. aztán ilyen tarkó mögé engedés két kézzel 10x. kb ennyi a bemelegités.
2012. júl. 8. 22:42
5/6 Gyakor válasza:
5 percig legalább melegíts, karkörzések, üres rúddal(2kg)-val nyomás vagy 20at, megint karkörzések, törzskörzés, fejkörzés, meg nyújtások, aztán mehet 8 kg-val megint vagy 20at, esetleg még fekvőtámasz, kocogás. Na ezután kezdhetsz edzeni. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom a tanácsod :)
2012. júl. 10. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!