Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen a végbéltükrözés?

Milyen a végbéltükrözés?

Figyelt kérdés
Holnap megyek tükrözésre és nagyon félek.Hogy megy ez?Mit csnálnak pontosan?Fáj?
2009. júl. 8. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A valóságot mondom: feldugnak a fenekedbe egy flexibilis szondát, és megnéznik h mi van ott. Kolonoszkópiának is hívják.
2009. júl. 8. 19:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Már jó ideje hasmenésem van és az utobbi időben véres is.Igazából nem fáj semmim.Az igaz,hogy enni sokszor nem tudok mert a gyomrom nem birja vagy fáj.Az utobbi napokban meg akkor fáj ha nem ettem és éhes vagyok és ez nagyon hamar jelentkezik.Keveseket is tudok enni.Most meg meg kellett innom hashajtot és nem ehetek.Borzasztó vacakul vagyok és nagyon éhes és rosszul leszek lassan,a gyomrom is fáj most.Ezt én nem csinálom.
2009. júl. 8. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Hashajtó az azért kell h a bélsarat ki pucolja, így tisztábban fogják látni, azt hogy mi okozza a véres székletet. Vizet igyál, amennyi jól esik. Csak 1szer kell ki bírni, utána már remélhetőleg tudni fogják h mi okozza ezt, és kapsz rá gyógyszert.
2009. júl. 8. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha már jó idelye tart a hasmenés, akkor azt baktérium okozza. Miket szoktál enni?

Hogy ha meg már véres, akkor valahol a bélredszeredben a nyálka hártya megsérült.

2009. júl. 8. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Mindenfélét ettem.aZTÁN AMIKOR MÁR ÉREZTEM HOGY NEM BIROK UGY ENNI MINT ELÖTTE leáltam és csak ovatosan ettem meg diétáztam és akkor olt jó.Nem esik jól a nehéz étel és agyüölsök meg csak hajtanak.Azokat nem is eszek.
2009. júl. 8. 20:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok hibáért.Remélem túl leszek rajta gyorsan.Valahogy az a beöntés nem hiányzik.Én anélkül is megvagyok.Még szenvedjek azzal is.
2009. júl. 8. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
1szer kell ki bírni. Sok sikert hozzá!
2009. júl. 8. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fájt és semmi érzéstelenítőt nem adtak. Egyszer majdnem el si sírtam magam. Olyan volt, mintha szétrepednék...
2009. okt. 20. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!