ÉTEL NÉLKÜL MI TÖRTÉNIK?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok ,tegnap csak cseresznyét ettem , ma pedig semmit nem fogok enni csak iszon .
mennyit fogyhatok a még 2 napig csinálom?
2012. jún. 21. 12:24
1/5 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok -.- Ha nem eszel, nem kap a szervezeted megfelelő tápanyagokat, vitaminokat, energiát. Csak ivással ezt nem lehet pótolni. Ha szerencséd van csak legyengülsz mivel nem lesz energiád, rosszabb esetben még orvos is lehet belőle.
2/5 anonim válasza:
Ahogy előttem leírták nagy eséllyel rosszul leszel. Fogyni gyakorlatilag semennyit sem fogsz, mivel ilyen drasztikus étel elvonásra a szervezeted azzal reagál, hogy a minimálisra csökkenti az anyagcserédet és minél többet próbál tartalékolni. Az első alkalommal pedig, amikor ételhez jut, azonnal tartalékolni fog ismét, így sokkal több zsír rakódik rád, mint előtte.
3/5 anonim válasza:
És a szervezeted a súlyos energiahiányt nem zsír- hanem fehérjelebontással fogja elsősorban kompenzálni.
4/5 Julie S válasza:
Egynapi koplalás nem árt meg. Ha több napig csinálod, az már igen. Ha tartós fogyásra vágysz, ez a módszer bizony sz*rt sem ér (max rosszul leszel tőle és orvoshoz visznek majd). A tartós fogyáshoz életmód váltásra van szükség.
Amúgy szerintem három nap alatt csak annyival leszel könnyebb, amennyi kaja nem került a gyomrodba.
5/5 anonim válasza:
Egy idő után elsorvad a szívizom, és szívrohamod lesz.*-* de ez kb 1 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!