Reflux betegek tudtok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Nem is emlékszem hogy kezdődött csak így visszagondolva jöttem rá, hogy baj lehet. KB 1,5 éve olyan kemény a székletem, hogy kopog és nagyon nehezen jön ki. Van hogy napokig semmi. Ezt ráfogtam a helytelen táplálkozásra. 4 hete kis rizsszemeket érzek a torkomba, este már gombócot. Rengeteget fáj a gyomrom, újonnan savas böfögéseim is vannak és állandó jelleggel ég a gyomrom. A torkommal voltam füll-orr gégészeten ott mandulagyulladást állapítottak meg, kaptam rá antibiotikumot, szedtem kicsit jobb lett, de 2 hete megint ugyan azt érzem a kis rizsszemeket. Állandó nehézlégzés és szegycsont fájdalom. A triglicerid szintem 8,3 az 1,7 helyett (nem tudom van e köze hozzá). az alkalikus foszfatázom is magasabb kicsit, ez valami epére utalhat? Nem tudom ennek van e köze hozzá. Most diétán vagyok, hogy a triglicerid szintem lemenjen, hát úgy ahogy betartom. Lehet ez reflux? Hogy kezdjek bele annak kiderítésébe?2012. jún. 15. 09:33
1/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék gyomortükrözést, egy szerűbben ki lehet deríteni?
2012. jún. 15. 09:34
2/4 A kérdező kommentje:
Valamint nagyon sokszor émelygek, főleg este lefekvés után, néha be kell vennem egy dedalont.
2012. jún. 15. 09:45
3/4 anonim válasza:
A nővérem refluxos és csak gyomortükrüzéssel tudták megállapitani, de amikor még nem tudták mi a baja neki is diétáznia kelett kávé, tea semmit nem ihatott.
Bent voltam vele a tükrözésnél, mert nem ért olyan jól magyarul mint én és ezért megengedték, és annyira nem rossz mint mondják. Amikor bedugták azt a vékony "csövet" egyszer öklendezett aztán semmi, pár percig nézelödtek aztán kihuzták az sem volt rossz csak az egy pillanatig, ő mesélte meg én is láttam rajta. szóval ne félj már, menj el nyugodtan!
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ, ha az orvos küld akkor megyek, mert jobb a bajt megelőzni
2012. jún. 15. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!